Feed on
Posts
Comments

NEKROFILŲ SHOW

Pakraupau sužinojusi, kad ir Lietuvą pasiekė nekrofilų show Bodies. Net didžiausi barbarai laidojo savo mirusiuosius, o 1945 m. Vokietijoje gimęs Gunther von Hagens tapo tikru Josef Rudolf Mengele’s ir kitu išsigimusiu vokiečių „mokslininku‘ idėjų tęsėju.

Palyginus su nacių laikais, naujasis projektas yra kur kas geriau apgalvotas ir neša puikų pelną jo autoriui ir vykdytojams. Vokiečių Mirties Angelas turėjo neribotą kiekį nemokamos „mokslinių tyrimų medžiagos“, bet vėliau, jau pokario metais, buvo pasmerktas už savo „mokslinę veiklą“, vis tik su gauta galimybe pabėgti į Pietų Ameriką.

Iš viso to buvo padarytos atitinkamos išvados ir naujasis vokiečių „genijus“, anatomas Giunteris, pirmiausia sukūrė idėją. Idėją apie naująją anatomija, galimybę iš arti pažinti žmogaus kūną, tuo pačiu pasivirpuliaujant lengvu erotiniu jausmeliu, kad žvelgi į gražų, nesvarbu kad ir mirusį žmogų.

Kvapą gniaužiantis extrimas, prieš kuri nublanksta grožėjimasis visokiais kultūristais, krepšininkais ir lengvaatlečiais, ką jau čia bekalbėti apie modelius. Turbūt dėl to net mokiniai didžiai susidomėjo anatomija ir mielai traukia į parodą „studijuoti biologijos“.

Greit galgi turėsim naujų, puikių gydytojų ir skulptorių? Pažiūrėsim. Keisčiausia, kad didžioji dalis žmonių lengvai priima teiginį, kad visi šie kūnai yra eksponuojami, kadaise dar gyvų jų savininkų sutikimu. Išgirdus tokį naivų teiginį, iš karto prisimenu, kad kažkurioje iš pirmųjų parodų, buvo ir nėščios moters su vaisiumi kūnas… Ji turbūt irgi, būdama dar gyva, išreiškė tokį pageidavimą… Juodi rūbai margo svieto…

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos