Feed on
Posts
Comments

Lėtai man slenka tas „baobabo valgymas“ – vos du lapeliai per šį rudenį. Trečiasis skirtas Kryon’o mokymui. Taigi, kas ta tiesa pagal Kryon’ą?

Žmonija gyvena trimatėje realybėje kartu su savo sukurtomis tiesos, filosofijos ir mokslo aksiomomis.

Išsiveržus iš trimatės realybės į daugiamatę erdvę, visi žmogiškosios realybės įstatymai pasikeičia. Tiesa priklauso nuo to dvasinio kelio, kuriuo jūs einate ir nėra absoliuti. Yra ir visa apimanti fundamentali tiesa, įrodanti, kad kiekvieno mūsų Visatos atomo centre yra Dieviškoji meilė. Tai pagrindinė Visatos energija ir vienintelė tiesa. Tiesa atrandama tada, kuomet žmogus įsileidžia dieviškąją meilę į savo širdį ir pasijunta atradęs svarbiausią dalyką savo gyvenime. Tuo pačiu savo laisva valia, jis nori kuo daugiau sužinoti apie tai.

Tad, kiekvienas turi savo tiesą. Bet žmonės nenori tuo patikėti ir įrodinėja, kad turi būti viena, visiems bendra tiesa, viena doktrina. Problema ta, kad savo gyvenimo linijiškumą, žmonės pritaikė Dievui ir sukūrė trimatį Tvėrėją. Sukūrė ir nesupranta, kad toks trimatis Dievas labai apriboja juos pačius. O juk kiekvienas žmogus gali pažinti savo vidinį Dievą taip puikiai, kad gali tapti savo asmeniniu pranašu, asmeniniu Mokytoju, supratusiu savo dieviškąją esmę.

Neteiskite savęs, jei nesekate taisyklėmis, kurias kiti žmones vadina dvasinėmis. Juk jų tiesa skiriasi nuo jūsų ir jų Dievo paieškos taip pat skiriasi. Palaimintas tas žmogus, kuris bet kokiu būdu ieško Dievo. Palaimintas tas, kuris yra pasiruošęs eiti savo keliu, prašydamas: „Viešpatie, leisk man sužinoti tai, ką aš turiu žinoti. Aš noriu įveikti apribojimus, dualumą, trimatiškumą ir daugiamatiškumą. Aš noriu įveikti apribojimus, kad pasiekčiau savo didybę. Aš žinau ir jaučiu, kad ji šalia. Parodyk man kelią į mano asmeninius atradimus.“

Kada žmogus seka savo tiesa, jis pradeda pažinti savo meilę Dievui. Tai kelias į jo asmeninį Tvėrėjo atradimą. Tokia yra tiesa. Ji daugiamatė, nes individualių kelių yra daugybė, nes kiekvienas žmogus yra dvasiškai unikalus.

Vienas trokšta turtų, kitas pernelyg rūpinasi savo sveikata, trečias – savęs tobulinimu, o ketvirtas kovoja su baime. Visi tie keliai susiformavo praėjusių reinkarnacijų pasekmėje, kas įtakojo ir didelius asmenybės skirtumus, stipriąsias ir silpnąsias kiekvieno žmogaus puses, fobijas ir talentus. Todėl negalima kurti jokių dvasinių rėmų ir bandyti į juos įsprausti visus žmones.

One Response to “SUVALGYTI BAOBABĄ. Trečias lapelis. KAS YRA TIESA?”

  1. Olgerdas parašė:

    Idomiai destote mintis… Nesupyksite, jei noresiu pasiulyti jums viena straipsni panasia tema? 🙂

    Stai sita :

    http://www.lksb.lt/straipsniai/straipsnis-840.htm

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos