Feed on
Posts
Comments

Kalėdos – Įvairių akcijų metas. Esu gal kiek ir atsilikusi nuo Lietuvos pulso, bet vakar visgi išvydau Andriuko stringus su Vyties ženklu ir pagalvojau, kad tikrai gi, turime būti modernūs ir garsinti savo gimtąją šalį pačiais kitakontinentaliausiais būdais. Tad siūlau kalėdinę akciją – „Andriuko stringai – Lietuvos vardą garsinančioms prostitutėms!“.
Tereikia labai nedaug, tik pasiųsti partiją stringų su Vyties ženklu, toms užsienyje dirbančioms lietuvių prostitutėms, kurios sutiks pakeisti savo nelietuviškai skambančius darbavardžius į Vaidilutes arba bent jau Birutes.

Kiekviena tokia sekso vaidilutė, užsimovusi minėtas gaktadenges, galės skelbti, kad klientas „dulkindamas“ ją, kartu tarsi „dulkina“ nedidukę Rytų Europos valstybę, pasiryžusią tapti niekuo neišsiskiriančia Vakarų provincija, (Rytų provincija jau buvo. Nostalgija, matyt, seniems laikams). Tokiu būdu, kiekvienas seksualinių paslaugų ištroškęs turkas, vokietis, anglas ar dar kas, sužinos, kad egzistuoja tokia Lietuva, kuri gali būti net labai maloni ir saldi…

Ypatingai tuo turėtų džiaugtis norvegai, kuriems lietuviai jau skersai gerklę stovi ir kurie visai mielai „patvarkytų“ šalį, tuos „laukinius“ pagimdžiusią. Tad esmė, tikiuosi, kad visiems aiški. Gal dar iki Kalėdų, Andriukas išleis ir vyrišką liniją – trispalvius prezervatyvus su alaus kvapu ir Coca Colos skoniu.

Manyčiau, kad toks priedas prie gaktadengių yra būtinas. Na, bet grįžkim prie akcijos. Suprantu, kad vienam Andriukui tokią labdaros siuntą išsiųsti būtų labai sunku. Jis gi ne toks jau baisus turtolis, dukras į mokslus turės išleisti, o ir vien pietūs jam porą stringų kainuoja, tad siūlyčiau tautiečiams būti supratingiems, paremti šią akciją ir sutikus Andriuką, (visi juk iš durnadėžės jį pažįstat), paaukoti jam litą, būsimai patriotinei labdaros akcijai. Kas jau visai vargolei esat, bent jau centų rudų keletą, į kepurę jam įmeskit ir tuo prisidėkit prie Lietuvos vardo garsinimo.

Pagalvokit, kaip vargsta Andriuko darbuotojai Vilniaus aerouoste, kol išskrendantiems iš šalies angliakalbiams išaiškina, kad 50$ už stringus verta mokėti dėl to, kad grįžus namo, intymios valandėlės metu jie dar pasijustų ne tik šiaip apžiūrėję, bet dar ir „išdulkinę“ tą „laukinių kraštą“. Tad nepagailėkim to lito ar centų! Kiekviena proga garsinkim Lietuvos vardą visame pasaulyje!

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos