Feed on
Posts
Comments

1987 m. įvyko labai svarbus posūkis žmonijos istorijoje, kuris vadinosi „Harmoninga Konvergencija“, o vėliau imtas vadinti tiesiog „11:11“.

Tuo metu Žemė pasiekė vibracinio dažnio dvasinį neutralumą, kas suteikė galimybę PASIRINKTI ATEITĮ.

Pasirinkimas buvo dvejopas – Žemė galėjo pereiti į kur kas aukštesnį daugiamatį lygį arba pradėti pildyti senas pranašystes apie pasaulio pabaigą ir Armagedoną.

Žmonėms labai sunku suvokti kokiu būdu įvyko tai, kad už linijinio laiko ribų visi žmonijos aukštieji „AŠ“ pravedė balsavimą. Visiems žmonėms, kada nors gimusiems Žemėje ar dar tik besiruošiantiems gimti, uždavė klausimą: „Jūs norite eiti į priekį, vadovaudamiesi senos energijos pranašystėmis ir senais potencialais ar norite pereiti į Naująją erą, apie kurios atėjimą 2012 metais pranašavo majai. Apie naująją energiją nėra užsimenama nei vienoje žmonių pranašystėje, bet dabar žmonės gali pasirinkti perėjimą į naująją energiją, kuri sukurs taiką Žemėje ir uždegs dvasinius žiburius, kurie masiškai budins žmoniją iš miego. Tad ką jūs pasirenkate – seną ar naują?“

Atsakymas buvo: „Mes norime eiti į priekį“. Kaip sprendimo patvirtinimas, beveik akimirksniu (per kelis Žemės metus, po susirinkimo) planetos geopolitinė struktūra pasikeitė – tapo tokia, kokios niekas nesitikėjo.

Nepaisant visų prognozių ir pranašysčių, šalys turėjusios vaidinti pagrindinius vaidmenis senajame scenarijuje apie pasaulio pabaigą, neįtikėtinai pasikeitė, ypač Sovietų Sąjunga. Žmonės netikėtai atsidūrė tokioje realybėje, kokios net neįsivaizdavo. Ir jokio „šaltojo karo“!

2001 m. rugsėjo 11-tą dieną atsitiko įvykis, apie kurį nebuvo kalbama nei Biblijos tekstuose, nei Nostradamo pranašystėse.

Prieš pora metu JTO, aš pasakojau, apie tai, kad 09.11. paveiks JAV dviejų kartų lyderių veiksmus. Tai įrodymas, kad jūs gyvenate naujajame laike. 1987 m. Harmoninga Konvergencija ir 2003 m. įvykęs Harmoningas Konkordansas, tapo pagrindiniais atspirties taškais permainoms ir energetiniams postūmiams, kuriuos jūs savarankiškai sukūrėte patys ir dabar gyvenate kitokioje energijoje. Jūs gyvenate permainų metu, permainų, kurių niekada niekas neaprašė.
Palaimintas tas žmogus, kuris klausia ką jam reikia daryti Kas bus toliau? Juk pajutęs rūpestį planetos likimu, jis parodo, kad vidiniame lygmenyje jis jau pradėjo vaduotis iš varžančių rėmų. Žmogui, kuris besiruošdamas į Kelią klausia: „Kaip man įveikti šią sieną?“ – mes atsakome: „Tavo rankose jau yra raktas, tu jau pradėjai ieškoti savo užduoties sprendimo ir jau matai šviesos spindulėlį per sienos plyšį.“

Kryon’as 2007.07.07. McCaysville, Georgia

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos