Feed on
Posts
Comments

PAMISLIOJIMAI

20131014_112156
Ėjau vakar, įvairiaspalvėm šviesom tvieskiančiom Manhateno gatvėm ir jaučiuosi tarsi kažkokioj milžiniškoj kino studijoj, kur vienas paskui kitą zuja aktoriai ir statistai, vaidinantys, kad jie gyvena savo gyvenimus, kur viskas tarsi tikra, bet tikrumo nėra nei už centą..Viskas aplink – tik realybės imitacija. Darbas, dirbamas be meilės, garbė, virtusi tuščiom ambicijom ir pasipūtimu. Netikri veidai, netikri vardai.
Užėjau į populiarią, savo gyvavimo šimtmetį atšventusią, parduotuvę ir stabtelėjau prie Calvin Klein vardu pažymėtų striukelių.Apžiūrėjau bent tris, ieškodama, kur siūlės lygiai nusiūtos, oda mažiausiai susiraukšlėjusi, užtrauktukas patikimiausiai žiūrisi. Nei viena jų neatrodė meistro siūta, tiesiog eilinis kinietiškas šlamštas, skirtas milijonų nevartantiems žmoneliams, idant šie ramiai pasikeltų savo savivertę – ne prastesnis aš už kitus.Dizainerių siūtais rūbais rėdausi ! Netikri rūbai, netikri batai, netikras maistas, mirguliuojantis įvairiaspalvėm įpakuotėm, ilgėliausiose supermarketų lentynose. Aistra, pakrikštyta meilės vardu, intymumas, virtęs pornografija..
Kai kurie aktoriai ir statistai, taip nuoširdžiai įsijaustę į savo vaidmenis, kad net nebesuvokia jog vaidina, nesuvokia, kas yra tikra ir kas ne, nesuvokia kuo tiesa skiriasi nuo melo ir niekada nebando skaityti tarp eilučių.
Kai nėra nieko tikro, tai ir nebesvarbu, kad tavo gyvenimas, tai tarsi tualetinio popieriaus skiautė, kuria kažkas nusivalys savo kosminę šikną.

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos